Foodservice

Höstens kalkonnyheter

KALKONBRÖSTFILÉ MÖRAD - FRYST
Fryst kalkonbröstfilé är en av höstens nyheter från Ingelsta Kalkon. Förpackningen innehåller två stycken singelpackade filéer vilket gör det enkelt för dig att på ett hygieniskt vis plocka fram så många filéer som man behöver. Kalkonbröstfilén är mörad med enbart salt och vatten och har en kötthalt på 92%. Filén har många användningsområden som till exempel att helsteka och servera med en krämig rotfruktsgratäng piffad med chèvre. Kalkonbröstfilén är packad 2 x ca 300g och passar både de mindre som större hushållen.

Produkten finns att köpa i din livsmedelsbutik.

KALKONBACON 3-PACK
Höstens andra nyhet från Ingelsta Kalkon är en unik 3-pack med Kalkonbacon. Kalkonbacon har blivit en riktig favorit hos konsumenterna och nu blir det ännu enklare för dig att köpa hem. Kalkonbaconen är varmrökt och färdig att äta som den är eller så kan den med fördel tillagas och användas som traditionellt bacon. 3-packen innehåller 3 x 100g vilket gör det enkelt för dig att plocka fram rätt mängd för stunden.

Produkten finns att köpa i din livsmedelsbutik. I våra egna delikatessbutiker finns kalkonbacon i lösvikt.Läs mer om vårt sortiment

Läs Mer

Nytt godare korvskinn!

Läs Mer

Kontakt

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Bildbank

Läs Mer

Foodservice

Läs Mer

Kläckeri

Läs Mer

Gruppmeny - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Indirekt grilltips

Läs Mer