Restaurang & Storhushåll

Nytt godare korvskinn!


I vårt kalkonkorvsortiment finns kalkonkorvar i flera olika smaker. Allt från milt kryddade korvar till korvar med lite mer sting. Alla korvar är röka på traditionellt vis med alspån.

Våra tjocka kalkongrillkorvar är riktiga favoriter. Smakar lika gott hemma som på utflykt i naturen. Med perfekt timing till grillsäsongen 2021 har vi justerat vårt recept med ett nytt, godare korvskinn! Tjock kalkongrillkorv, Kalkonkorv Ingelstaknakare och Kalkonkorv Brännare har nu ett korvskinn av naturtarm från gris. Det nya korvskinnet ger det där perfekta knäppet när man biter av!

För bästa smakupplevelse är kalkonkorvarna stoppade i olika typer av korvskinn. De tjocka kalkonkorvarna har ett korvskinn av naturtarm från gris, de smala kalkonkorvarna har ett korvskinn av kollagen och våra kalkonprinskorvar har ett korvskinn av naturtarm från får.



Vårt sortiment av kalkonkorv Recept med kalkonkorv

Läs Mer

Vår värdegrund

Läs Mer

Fullständiga regler och villkor

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Press

Läs Mer

Kalkon - lätt att grilla

Läs Mer

Barnens äggjakt med Konrad Kalkon

Läs Mer

Foder

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Kläckeri

Läs Mer

Hälsa, näring och kalkon

Läs Mer