Restaurang & Storhushåll

Nytt godare korvskinn!


I vårt kalkonkorvsortiment finns kalkonkorvar i flera olika smaker. Allt från milt kryddade korvar till korvar med lite mer sting. Alla korvar är röka på traditionellt vis med alspån.

Våra tjocka kalkongrillkorvar är riktiga favoriter. Smakar lika gott hemma som på utflykt i naturen. Med perfekt timing till grillsäsongen 2021 har vi justerat vårt recept med ett nytt, godare korvskinn! Tjock kalkongrillkorv, Kalkonkorv Ingelstaknakare och Kalkonkorv Brännare har nu ett korvskinn av naturtarm från gris. Det nya korvskinnet ger det där perfekta knäppet när man biter av!

För bästa smakupplevelse är kalkonkorvarna stoppade i olika typer av korvskinn. De tjocka kalkonkorvarna har ett korvskinn av naturtarm från gris, de smala kalkonkorvarna har ett korvskinn av kollagen och våra kalkonprinskorvar har ett korvskinn av naturtarm från får.



Vårt sortiment av kalkonkorv Recept med kalkonkorv

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Fakta om kalkon

Läs Mer

Gruppmeny - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Så bygger du en pepparkakskalkon

Läs Mer

Kontakta huvudkontoret

Läs Mer

Månadens klubberbjudande maj

Läs Mer

À la carte - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Kontakta Ingelstaklubben

Läs Mer

Konsumentkontakt

Läs Mer