Foodservice

Lediga tjänster


● Vi söker sommarvikarier på flera positioner i vår gårdsbutik och restaurang på Österlen

- Butik
Vi söker dig som är 18 år eller äldre. Vi ser att du har ett stort intresse för kundservice, mat och försäljning. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom detaljhandeln/dagligvaruhandeln eller annat serviceyrke med mycket kundkontakt. Vid rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

- Kök
Vi söker dig som är 18 år eller äldre. Du har ett glatt humör, är serviceinriktad, snabblärd och van vid ett högt tempo. Vi ser även att du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom restaurangyrket. Vid rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

- Restaurangvärd/värdinna
Vi söker dig som är 18 år eller äldre. Du har ett glatt humör, är serviceintriktad, snabblärd och van vid ett högt tempo. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vid rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

- Diskare/påfyllare
Vi söker dig som är i åldern 15-17 år. Ingen arbetslivserfarenhet krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Skicka ditt personliga brev och CV till jesper.friberg@ingelstakalkon.se , märk mailet med "Sommarvikarie".

Sista ansökningsdag 14 mars 2021


  • Lediga tjänster

Du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan genom ett personligt brev och CV. Vi kan tyvärr inte besvara alla intresseanmälningar men vi läser igenom samtliga och sparar dem till rätt tillfälle.

Klicka på knappen nedan för att skicka in ditt personliga brev och CV.Intresseanmälan lediga tjänster

Läs Mer

Vår historia

Läs Mer

Om oss

Läs Mer

Vår värdegrund

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Foder

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Vår historia

Läs Mer

Tillaga hel kalkon

Läs Mer