Restaurang & Storhushåll

Vår värdegrund

Vår värdegrund ska genomsyra Ingelsta Kalkon på alla nivåer, och ligga till grund för de beteenden och förhållningssätt som tar oss mot våra mål.


Med kunskap, inspiration och glädje får vi kunden att känna sig unik. Vi tar ansvar för nästa steg i värdekedjan och gör vårt yttersta för att ge kunden den bästa upplevelsen. Vi har alla en kund och vi är alla kunder till varandra.

Vi tillsammans skapar genom våra värderingar ett sunt och lönsamt företag. Vi tar ansvar för människor, djur, mat och miljö och skapar mervärden för våra kunder och samarbetspartners. Vi är alla viktiga ambassadörer för vårt företag.


Vi står upp för varandra i med- och motgång. Vi bemöter alla människor på ett positivt och ärligt sätt och tar tillvara på varandras kunskaper och egenskaper. Tillsammans uppnår vi våra ambitiösa mål.Vi vågar tänka och agera annorlunda. Genom att fokusera på möjligheter och utmana oss själva skapar vi ett kreativt arbetsklimat. Vi älskar att lära nytt och utvecklar dagligen vårt företag.

Läs Mer

Gruppmeny - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Kontakta Ingelstaklubben

Läs Mer

Kvalitets- och livsmedelssäkerhetspolicy

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Vår historia

Läs Mer

Foder

Läs Mer

Månadens klubberbjudande oktober

Läs Mer

Restaurang & Storhushåll

Läs Mer

Press

Läs Mer

Fakta om kalkon

Läs Mer