Foodservice

Vår värdegrund

Vår värdegrund ska genomsyra Ingelsta Kalkon på alla nivåer, och ligga till grund för de beteenden och förhållningssätt som tar oss mot våra mål.


Med kunskap, inspiration och glädje får vi kunden att känna sig unik. Vi tar ansvar för nästa steg i värdekedjan och gör vårt yttersta för att ge kunden den bästa upplevelsen. Vi har alla en kund och vi är alla kunder till varandra.

Vi tillsammans skapar genom våra värderingar ett sunt och lönsamt företag. Vi tar ansvar för människor, djur, mat och miljö och skapar mervärden för våra kunder och samarbetspartners. Vi är alla viktiga ambassadörer för vårt företag.


Vi står upp för varandra i med- och motgång. Vi bemöter alla människor på ett positivt och ärligt sätt och tar tillvara på varandras kunskaper och egenskaper. Tillsammans uppnår vi våra ambitiösa mål.Vi vågar tänka och agera annorlunda. Genom att fokusera på möjligheter och utmana oss själva skapar vi ett kreativt arbetsklimat. Vi älskar att lära nytt och utvecklar dagligen vårt företag.

Läs Mer

Kontakt

Läs Mer

Ta tempen

Läs Mer

Kontakta Ingelstaklubben

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Certifikat

Läs Mer

Kläckeri

Läs Mer

Foodservice

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Kontakta huvudkontoret

Läs Mer

Tillagning

Läs Mer