Foodservice

Press

Ingelsta Kalkon - ett lokalt skånskt hantverk av de bästa råvarorna

I 30 år har Ingelsta Kalkon erbjudit marknaden svensk kvalitetskalkon med hantverksmässiga metoder i alla led. Företagets passionerade, kunniga och professionella människor har på egen hand utvecklat ett brett sortiment av delikatesser.

Produktutveckling, handstyckning och tillagning sker i Brukstorp och i Simrishamn på skånska Österlen. Där finns även företagets Gårdsbutik, en av Ingelsta Kalkons fem delikatessbutiker. Övriga butiker finns i Malmö, Lund, Göteborg och Stockholm.

Ingelsta Kalkons delikatesser finns också i välsorterade livsmedelsbutiker och restauranger.

2013/14 omsatte Ingelsta Kalkon cirka 260 miljoner kronor och hade cirka 200 anställda.




Vid pressfrågor vänligen kontakta

Jörgen Svensson, VD Ingelsta Kalkon AB
jorgen.svensson@ingelstakalkon.se

Läs Mer

Om oss

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Så bygger du en pepparkakskalkon

Läs Mer

Fakta om kalkon

Läs Mer

Ta tempen

Läs Mer

Månadens klubberbjudande september

Läs Mer