Foodservice

Press

Ingelsta Kalkon - ett lokalt skånskt hantverk av de bästa råvarorna

I 30 år har Ingelsta Kalkon erbjudit marknaden svensk kvalitetskalkon med hantverksmässiga metoder i alla led. Företagets passionerade, kunniga och professionella människor har på egen hand utvecklat ett brett sortiment av delikatesser.

Produktutveckling, handstyckning och tillagning sker i Brukstorp och i Simrishamn på skånska Österlen. Där finns även företagets Gårdsbutik, en av Ingelsta Kalkons två delikatessbutiker. Den andra butiken finns i Stora Saluhallen i Göteborg.

Ingelsta Kalkons delikatesser finns också i välsorterade livsmedelsbutiker och restauranger.

2019/20 omsatte Ingelsta Kalkon cirka 296 miljoner kronor och hade cirka 150 anställda.




Vid pressfrågor vänligen kontakta

Jörgen Svensson, VD Ingelsta Kalkon AB
jorgen.svensson@ingelstakalkon.se

Läs Mer

Om oss

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Certifikat

Läs Mer

Lediga tjänster

Läs Mer

Kontakta Ingelstaklubben

Läs Mer

Gruppmeny - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Indirekt grilltips

Läs Mer