Restaurang & Storhushåll

Press

Ingelsta Kalkon - ett lokalt skånskt hantverk av de bästa råvarorna

I 30 år har Ingelsta Kalkon erbjudit marknaden svensk kvalitetskalkon med hantverksmässiga metoder i alla led. Företagets passionerade, kunniga och professionella människor har på egen hand utvecklat ett brett sortiment av delikatesser.

Produktutveckling, handstyckning och tillagning sker i Brukstorp och i Simrishamn på skånska Österlen. Där finns även företagets Gårdsbutik, en av Ingelsta Kalkons två delikatessbutiker. Den andra butiken finns i Stora Saluhallen i Göteborg.

Ingelsta Kalkons delikatesser finns också i välsorterade livsmedelsbutiker och restauranger.

2019/20 omsatte Ingelsta Kalkon cirka 296 miljoner kronor och hade cirka 150 anställda.




Vid pressfrågor vänligen kontakta Johanna Nilsson, Kommunikatör Blentagruppen, genom att fylla i formuläret nedan.

* Obligatoriska uppgifter

*Jag godkänner att Ingelsta Kalkon AB kan komma att använda mina personuppgifter för att kontakta mig

Läs mer

Läs Mer

Om oss

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Certifikat

Läs Mer

Fakta om kalkon

Läs Mer

Styckning

Läs Mer

Var med och tävla!

Läs Mer

Ingelstaklubben

Läs Mer