Foodservice

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

En klassisk griljering men med smak av apelsin på vår julskinka av kalkonlår.

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
julskinka av kalkon
2 msk
grovmalen senap
1 tsk
Colemans senapspulver
1 st
äggula
1 msk
sirap
3 msk
ströbröd
1 st
apelsin
1 msk
hel kryddnejlika

Så gör du

1
Sätt ugnen på 200°C.
2
Rör ihop senap, senapspulver, äggula och sirap.
3
Lägg julskinkan av kalkonlår i en ugnsfast form .Bred blandningen ovanpå julskinkan av kalkonlår.
4
Finriv apelsinskalet och blanda det tillsammans med ströbrödet. Strö detta ovanpå steken.
5
Stick ned nejlikorna i ett vackert mönster.
6
Sätt in formen i ugnen och låt den stå där i ca 15 minuter, tills ytan fått en fin gyllene färg.

Fler Recept

Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Mischa Billings recept på ”Turkish Turkey”

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Färskost- och ricottafylld kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer