Foodservice

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

En klassisk griljering men med smak av apelsin på vår julskinka av kalkonlår.

(2st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
julskinka av kalkon
2 msk
grovmalen senap
1 tsk
Colemans senapspulver
1 st
äggula
1 msk
sirap
3 msk
ströbröd
1 st
apelsin
1 msk
hel kryddnejlika

Så gör du

1
Sätt ugnen på 200°C.
2
Rör ihop senap, senapspulver, äggula och sirap.
3
Lägg julskinkan av kalkonlår i en ugnsfast form .Bred blandningen ovanpå julskinkan av kalkonlår.
4
Finriv apelsinskalet och blanda det tillsammans med ströbrödet. Strö detta ovanpå steken.
5
Stick ned nejlikorna i ett vackert mönster.
6
Sätt in formen i ugnen och låt den stå där i ca 15 minuter, tills ytan fått en fin gyllene färg.

Fler Recept

Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Grillat kalkonovanlår med fänkål och citron

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer