Foodservice

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

En klassisk griljering men med smak av apelsin på vår julskinka av kalkonlår.

(2st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
julskinka av kalkon
2 msk
grovmalen senap
1 tsk
Colemans senapspulver
1 st
äggula
1 msk
sirap
3 msk
ströbröd
1 st
apelsin
1 msk
hel kryddnejlika

Så gör du

1
Sätt ugnen på 200°C.
2
Rör ihop senap, senapspulver, äggula och sirap.
3
Lägg julskinkan av kalkonlår i en ugnsfast form .Bred blandningen ovanpå julskinkan av kalkonlår.
4
Finriv apelsinskalet och blanda det tillsammans med ströbrödet. Strö detta ovanpå steken.
5
Stick ned nejlikorna i ett vackert mönster.
6
Sätt in formen i ugnen och låt den stå där i ca 15 minuter, tills ytan fått en fin gyllene färg.

Fler Recept

Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Vårrullar med krispig sesamsallad och kalkon i lime- & fisksåsmarinad

Läs Mer
Recept

Kalkonkorvgryta med grekisk touch

Läs Mer
Recept

Grillad sparris med Ingelstabacon

Läs Mer
Recept

Irländsk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Kalkonkalops

Läs Mer