Foodservice

Bondomelett med picknicklår

En god och matig omelett med både potatis och picknicklår. Klipp lite gräslök över omeletten och krydda med nymalen peppar, så har du en perfekt lunch eller middag.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
ägg
4 msk
vatten alternativt mjölk
4 st
kokta potatisar
200 g
picknicklår
1 st
liten gul lök
1 tsk
smör eller rapsolja
gräslök
salt
peppar

Så gör du

1
Tärna potatis, picknicklår och lök, stek med smör i stekpanna.
2
Vispa upp ägg och vatten. Häll över äggsmeten i stekpannan och stek på svag värme tills äggsmeten har stannat.
3
Smaka av med salt och peppar. Klipp över gräslök.
4
Servera med en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer