Foodservice

Bondomelett med picknicklår

En god och matig omelett med både potatis och picknicklår. Klipp lite gräslök över omeletten och krydda med nymalen peppar, så har du en perfekt lunch eller middag.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
ägg
4 msk
vatten alternativt mjölk
4 st
kokta potatisar
200 g
picknicklår
1 st
liten gul lök
1 tsk
smör eller rapsolja
gräslök
salt
peppar

Så gör du

1
Tärna potatis, picknicklår och lök, stek med smör i stekpanna.
2
Vispa upp ägg och vatten. Häll över äggsmeten i stekpannan och stek på svag värme tills äggsmeten har stannat.
3
Smaka av med salt och peppar. Klipp över gräslök.
4
Servera med en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Plommonfylld kalkonstek

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer