Foodservice

Chèvreyoghurt

Yoghurt med smulad chevreost och honung.

(5st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

3 dl
grekisk yoghurt
100 g
smulad chèvreost
2 tsk
honung
salt
vitpeppar

Så gör du

1
Rör ihop den grekiska yoghurten med ca 100 g smulad chèvreost och honung.
2
Smaka av med salt och vitpeppar
3
TIPS! Passar utmärkt till helstekt kalkon

Fler Recept

Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med kallrökt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Svartvinbärsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Senap- och limemarinerad kalkonfilé

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer