Foodservice

Club Sandwich à la Ingelsta

En klassiker – lätt att laga och lätt att älska.

(0st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

3 st
skivor Ingelstabacon
1 msk
olja
1-2 st
skivor stekt kalkonbröst
2 st
brödskivor
0,5 st
avokado, skivad
50 g
strimlad isbergsallad
1 st
liten skivad tomat
1 msk
mangorajadressing
2 msk
crème fraiche

Så gör du

1
Stek kalkonbaconet i olja tills det är knaprigt.
2
Ta upp baconet och stek kalkonbröstet och brödet i resterande olja.
3
Blanda mangoraja och crème fraiche.
4
”Bygg” din sandwich – börja med en brödskiva, toppa med dressingen, isbergsallad, kalkonbröst, avokado, tomat, bacon och sist en brödskiva.
5
Njut omedelbart!

Fler Recept

Recept

Senap- och limemarinerad kalkonfilé

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer
Recept

Julig kalkonlårstek

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer