Foodservice

Club Sandwich à la Ingelsta

En klassiker – lätt att laga och lätt att älska.

(0st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

3 st
skivor Ingelstabacon
1 msk
olja
1-2 st
skivor stekt kalkonbröst
2 st
brödskivor
0,5 st
avokado, skivad
50 g
strimlad isbergsallad
1 st
liten skivad tomat
1 msk
mangorajadressing
2 msk
crème fraiche

Så gör du

1
Stek kalkonbaconet i olja tills det är knaprigt.
2
Ta upp baconet och stek kalkonbröstet och brödet i resterande olja.
3
Blanda mangoraja och crème fraiche.
4
”Bygg” din sandwich – börja med en brödskiva, toppa med dressingen, isbergsallad, kalkonbröst, avokado, tomat, bacon och sist en brödskiva.
5
Njut omedelbart!

Fler Recept

Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Tranbärsmarinerat kalkonbröst med sötpotatismos

Läs Mer
Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer