Foodservice

Dragon, citron- och vitlökssmör

Smakar som bearnaisesås men i en ny, spännande form.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

2 krukor
färsk dragon
2 st
citroner, finrivet skal
3-4 st
vitlöksklyftor, pressade
200 g
smör, rumstempererat
svartpeppar

Så gör du

1
Hacka dragonen fint och mixa tillsammans med smör, citronskal, vitlök och svartpeppar.
2
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer