Foodservice

Dragon, citron- och vitlökssmör

Smakar som bearnaisesås men i en ny, spännande form.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

2 krukor
färsk dragon
2 st
citroner, finrivet skal
3-4 st
vitlöksklyftor, pressade
200 g
smör, rumstempererat
svartpeppar

Så gör du

1
Hacka dragonen fint och mixa tillsammans med smör, citronskal, vitlök och svartpeppar.
2
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Plommonfylld kalkonstek

Läs Mer
Recept

Kalkonfärs med grönsaker och kikärtspasta

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer