Restaurang & Storhushåll

Dragon, citron- och vitlökssmör

Smakar som bearnaisesås men i en ny, spännande form.

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

2 krukor
färsk dragon
2 st
citroner, finrivet skal
3-4 st
vitlöksklyftor, pressade
200 g
smör, rumstempererat
svartpeppar

Så gör du

1
Hacka dragonen fint och mixa tillsammans med smör, citronskal, vitlök och svartpeppar.
2
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Kalkonklämma med krämig rotfruktssallad

Läs Mer
Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer