Foodservice

Dragon, citron- och vitlökssmör

Smakar som bearnaisesås men i en ny, spännande form.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

2 krukor
färsk dragon
2 st
citroner, finrivet skal
3-4 st
vitlöksklyftor, pressade
200 g
smör, rumstempererat
svartpeppar

Så gör du

1
Hacka dragonen fint och mixa tillsammans med smör, citronskal, vitlök och svartpeppar.
2
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Lätt sallad med kallrökt kalkon, syltade tomater och konärtskocksmousse

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med extrarökt kalkonbröst & färska fikon

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Tranbärsmarinerat kalkonbröst med sötpotatismos

Läs Mer