Foodservice

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Fredagsmys med familjen efter en hektisk arbetsvecka? Eller en matigare lunch på stående fot? Rätten passar till många tillfällen.

(11st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

450 g
kalkonstrimlor
1,5 msk
olivolja
1 st
pressad vitlöksklyfta
1 msk
oregano
salt
peppar
0,5 msk
färskpressad citronsaft
4 - 8 st
pitabröd
150 g
fårost
2 st
tunt skivade tomater
1 st
tunt skivad rödlök
0,5 st
skivad gurka
4 - 8 st
fefferonis
1 dl
tjock yoghurt

Så gör du

1

Fler Recept

Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Turkey chili med bröd och gräddfil

Läs Mer
Recept

Kalkonkalops

Läs Mer
Recept

Pulled turkey

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer