Foodservice

Griljerad julskinka med pepparkaka

Vår julskinka av kalkon är fantastiskt saftig och mör. Med pepparkaka i griljeringen blir julen ännu mera julig!

(3st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
2 st
äggulor
3 msk
vispgrädde
100 g
pepparkakor

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°C.
2
Blanda äggulor och grädde. Pensla skinkan med blandningen.
3
Krossa pepparkakorna fint och strö över. Ställ in skinkan i ugnen i ca 10 minuter, eller tills skinkan börjar få färg.

Fler Recept

Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Kalkonfärs med grönsaker och kikärtspasta

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer