Restaurang & Storhushåll

Grillad kalkonkorv i bröd med rostad majs och chilimajonnäs

Är det inte hög tid att ställa senap, ketchup och rostad lök åt sidan? Här en grillad kalkonkorv med tillbehör som tar korv med bröd till en ny nivå!

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
korvbröd
4 st
tjocka kalkonkorvar
2 st
förkokta majskolvar
neutral olja
1 msk
olivolja
1 tsk
limesaft
salt och peppar
150 g
Fetaost
1 dl
finhackad koriander
1 dl
chilimajonnäs, köp färdig eller gör din egen genom att blanda chilisås med majonnäs och smaka av med salt

Så gör du

1
Gnid in majskolvarna med neutral olja och grilla dem tills de fått fin rostad färg runt om.
2
Skär av majskornen från kolvarna och lägg i en skål. Blanda med olivolja och limesaft, smaka av med salt och peppar.
3
Snitta och grilla kalkonkorvarna. Rosta bröden.
4
Lägg i kalkonkorvarna i de nyrostade bröden och toppa med chilimajonnäs, den rostade majsen, smulad Fetaost och finhackad koriander. Servera genast.

Fler Recept

Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Kalkonfärs med grönsaker och kikärtspasta

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Sesampanerade kalkonvingar

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer