Foodservice

Gulaschgryta

Njut av en Gulaschgryta med kalkon med smak av spiskummin och paprika. Mums!

(8st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 50 min

Ingredienser

800 g
kalkongrytbitar
1 st
kryddig korv
3 st
gula lökar
2 msk
smör
2 st
vitlöksklyftor
0,5 dl
tomatpuré
1 msk
paprikapulver
1 tsk
spiskummin
1 st
lagerblad
1 tsk
mejram
400 g
krossade tomater
2 msk
kycklingfond
salt

Så gör du

1
Skär den spanska grytkorven i tunna skivor. Skala och hacka löken.
2
Bryn grytbitar, korv och lök i smöret i en stekgryta. Tillsätt pressad vitlök, tomatpuré och paprikapulver och låt fräsa med ca 1 minut.
3
Tillsätt övriga kryddor, tomatkross och buljong, låt puttra ca 30 minuter.
4
Smaka av med salt. Servera med ris och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Kryddig äppel- och rosmarinsalsa

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Plommonfylld kalkonstek

Läs Mer
Recept

Kalkonlever i Madeirasås

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer