Restaurang & Storhushåll

Gulaschgryta

Njut av en Gulaschgryta med kalkon med smak av spiskummin och paprika. Mums!

(9st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 50 min

Ingredienser

800 g
kalkongrytbitar
1 st
kryddig korv
3 st
gula lökar
2 msk
smör
2 st
vitlöksklyftor
0,5 dl
tomatpuré
1 msk
paprikapulver
1 tsk
spiskummin
1 st
lagerblad
1 tsk
mejram
400 g
krossade tomater
2 msk
kycklingfond
salt

Så gör du

1
Skär den spanska grytkorven i tunna skivor. Skala och hacka löken.
2
Bryn grytbitar, korv och lök i smöret i en stekgryta. Tillsätt pressad vitlök, tomatpuré och paprikapulver och låt fräsa med ca 1 minut.
3
Tillsätt övriga kryddor, tomatkross och buljong, låt puttra ca 30 minuter.
4
Smaka av med salt. Servera med ris och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Lätt sallad med kallrökt kalkon, syltade tomater och konärtskocksmousse

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Svartvinbärsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer