Foodservice

Gulaschgryta

Njut av en Gulaschgryta med kalkon med smak av spiskummin och paprika. Mums!

(9st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 50 min

Ingredienser

800 g
kalkongrytbitar
1 st
kryddig korv
3 st
gula lökar
2 msk
smör
2 st
vitlöksklyftor
0,5 dl
tomatpuré
1 msk
paprikapulver
1 tsk
spiskummin
1 st
lagerblad
1 tsk
mejram
400 g
krossade tomater
2 msk
kycklingfond
salt

Så gör du

1
Skär den spanska grytkorven i tunna skivor. Skala och hacka löken.
2
Bryn grytbitar, korv och lök i smöret i en stekgryta. Tillsätt pressad vitlök, tomatpuré och paprikapulver och låt fräsa med ca 1 minut.
3
Tillsätt övriga kryddor, tomatkross och buljong, låt puttra ca 30 minuter.
4
Smaka av med salt. Servera med ris och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Kalkonlevermousse

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer