Foodservice

Gulaschgryta

Njut av en Gulaschgryta med kalkon med smak av spiskummin och paprika. Mums!

(4st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 50 min

Ingredienser

800 g
kalkongrytbitar
1 st
kryddig korv
3 st
gula lökar
2 msk
smör
2 st
vitlöksklyftor
0,5 dl
tomatpuré
1 msk
paprikapulver
1 tsk
spiskummin
1 st
lagerblad
1 tsk
mejram
400 g
krossade tomater
2 msk
kycklingfond
salt

Så gör du

1
Skär den spanska grytkorven i tunna skivor. Skala och hacka löken.
2
Bryn grytbitar, korv och lök i smöret i en stekgryta. Tillsätt pressad vitlök, tomatpuré och paprikapulver och låt fräsa med ca 1 minut.
3
Tillsätt övriga kryddor, tomatkross och buljong, låt puttra ca 30 minuter.
4
Smaka av med salt. Servera med ris och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Dragon, citron- och vitlökssmör

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer