Foodservice

Gulaschgryta

Njut av en Gulaschgryta med kalkon med smak av spiskummin och paprika. Mums!

(5st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 50 min

Ingredienser

800 g
kalkongrytbitar
1 st
kryddig korv
3 st
gula lökar
2 msk
smör
2 st
vitlöksklyftor
0,5 dl
tomatpuré
1 msk
paprikapulver
1 tsk
spiskummin
1 st
lagerblad
1 tsk
mejram
400 g
krossade tomater
2 msk
kycklingfond
salt

Så gör du

1
Skär den spanska grytkorven i tunna skivor. Skala och hacka löken.
2
Bryn grytbitar, korv och lök i smöret i en stekgryta. Tillsätt pressad vitlök, tomatpuré och paprikapulver och låt fräsa med ca 1 minut.
3
Tillsätt övriga kryddor, tomatkross och buljong, låt puttra ca 30 minuter.
4
Smaka av med salt. Servera med ris och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Tranbärsmarinerat kalkonbröst med sötpotatismos

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Sauterad kalkonlever

Läs Mer