Foodservice

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Glaze penslar man på köttet i slutet av grillningen, när man fått en bra stekyta. Pensla tunt med glazen flera gånger, men låt det gå lite tid emellan. Då kommer den söta glazen att karamelliseras och ge en lite klibbig yta med mycket smak.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 dl
ketchup
1 dl
japansk soja
1 dl
hoisinsås
½ dl
farinsocker
2 msk
sesamolja
svartpeppar

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienserna tills glazen fått en lite simmigare konsistens.
2
Krydda med rikligt med svartpeppar och låt glazen svalna något innan användning.
3
Pensla på båda sidorna av det nästan färdiggrillade köttet.

Fler Recept

Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Fransk kalkonpaté med portvinskokta fikon

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer