Foodservice

Honungsglaze

Glaze penslar man på köttet i slutet av grillningen, när man fått en bra stekyta. Pensla tunt med glazen flera gånger, men låt det gå lite tid emellan. Då kommer den söta glazen att karamelliseras och ge en lite klibbig yta med mycket smak.

(3st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

0,5 dl
ljust muscovadosocker
0,5 dl
japansk soja
0,5 dl
ketchup
0,5 dl
honung
1 tsk
spiskummin
1 msk
färsk ingefära, riven
1 st
vitlöksklyfta, pressad

Så gör du

1
Blanda ihop alla ingredienserna.
2
Pensla på båda sidorna av det nästan färdiggrillade köttet.

Fler Recept

Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Kalkonlevermousse

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Kalkonsoppa med dragon

Läs Mer