Foodservice

Ingefärs- och honungsvingar

Kalkonvingar med härlig krydda och sötma.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

8 st
grillpinnar (färdigstekta)
Glaze:
2 msk
honung
3 msk
japansk soja
2 msk
balsamvinäger
2 msk
rapsolja
1 tsk
ingefära, malen

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienser till glazen tills hälften av vätskan kvarstår.
2
Pensla grillpinnarna med glazen och lägg i en smord ugnsfast form och värm i 200 graders ugn ca 15 minuter.

Fler Recept

Recept

Kalkontårta med kallrökt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Dragon, citron- och vitlökssmör

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer