Foodservice

Ingefärs- och honungsvingar

Kalkonvingar med härlig krydda och sötma.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

8 st
grillpinnar (färdigstekta)
Glaze:
2 msk
honung
3 msk
japansk soja
2 msk
balsamvinäger
2 msk
rapsolja
1 tsk
ingefära, malen

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienser till glazen tills hälften av vätskan kvarstår.
2
Pensla grillpinnarna med glazen och lägg i en smord ugnsfast form och värm i 200 graders ugn ca 15 minuter.

Fler Recept

Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Kryddig äppel- och rosmarinsalsa

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Klämburgare med kalkon

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer