Foodservice

Ingefärs- och honungsvingar

Kalkonvingar med härlig krydda och sötma.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

8 st
grillpinnar (färdigstekta)
Glaze:
2 msk
honung
3 msk
japansk soja
2 msk
balsamvinäger
2 msk
rapsolja
1 tsk
ingefära, malen

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienser till glazen tills hälften av vätskan kvarstår.
2
Pensla grillpinnarna med glazen och lägg i en smord ugnsfast form och värm i 200 graders ugn ca 15 minuter.

Fler Recept

Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer