Foodservice

Ingefärs- och honungsvingar

Kalkonvingar med härlig krydda och sötma.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

8 st
grillpinnar (färdigstekta)
Glaze:
2 msk
honung
3 msk
japansk soja
2 msk
balsamvinäger
2 msk
rapsolja
1 tsk
ingefära, malen

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienser till glazen tills hälften av vätskan kvarstår.
2
Pensla grillpinnarna med glazen och lägg i en smord ugnsfast form och värm i 200 graders ugn ca 15 minuter.

Fler Recept

Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer