Foodservice

Ingelstastuffing

Vår goda fyllning till kalkon!

(4st) Klicka för att ge betyg
12 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
kalkonlever, strimlad
1 st
gul lök, finhackad
1 st
vitlöksklyfta, pressad
25 g
smör
50 g
valnötter, hackade
1 tsk
timjan
1 st
tomat, hackad
75 g
brödsmulor av vitt bröd
1 st
äggula
salt
peppar

Så gör du

1
Fräs lever, lök och vitlök i smöret, tillsätt övriga ingredienser.
2
Lyft försiktigt bröstskinnet från köttet och peta in stuffingen jämnt över bröstet.
3
TIPS! Se vårt recept på helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Kalkonlevermousse

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer