Restaurang & Storhushåll

Ingelstastuffing

Vår goda fyllning till kalkon!

(8st) Klicka för att ge betyg
12 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
kalkonlever, strimlad
1 st
gul lök, finhackad
1 st
vitlöksklyfta, pressad
25 g
smör
50 g
valnötter, hackade
1 tsk
timjan
1 st
tomat, hackad
75 g
brödsmulor av vitt bröd
1 st
äggula
salt
peppar

Så gör du

1
Fräs lever, lök och vitlök i smöret, tillsätt övriga ingredienser.
2
Lyft försiktigt bröstskinnet från köttet och peta in stuffingen jämnt över bröstet.
3
TIPS! Se vårt recept på helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Kalkonlårstek fylld med dadlar och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Grillad Wilmaschnitzel med matig tomatsallad & tahinidressing

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer