Restaurang & Storhushåll

Kalkonbaconsmör med lök

Ett kryddsmör istället för en traditionell sås lyfter ditt grillade kalkonkött till nya höjder!

(3st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

2 st
bananschalottenlök, finhackad
150 g
kalkonbacon, strimlad
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Stek baconet i lite av smöret tills det fått lite färg, tillsätt löken och låt den fräsa med tills den är mjuk.
2
Låt blandningen svalna något och mixa sedan tillsammans med smöret. Gör smöret till en rulle.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Korean BBQ-marinad med sesam & päron

Läs Mer
Recept

Kalkonquesedillas med cheddar och jalapeño

Läs Mer
Recept

Lyxig minestronesoppa med kalkonköttbullar, basilika och parmesan

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Medelhavsmarinad med oregano & citrus

Läs Mer
Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer