Foodservice

Kalkonbaconsmör med lök

Ett kryddsmör istället för en traditionell sås lyfter ditt grillade kalkonkött till nya höjder!

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

2 st
bananschalottenlök, finhackad
150 g
kalkonbacon, strimlad
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Stek baconet i lite av smöret tills det fått lite färg, tillsätt löken och låt den fräsa med tills den är mjuk.
2
Låt blandningen svalna något och mixa sedan tillsammans med smöret. Gör smöret till en rulle.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med kallrökt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer