Foodservice

Kalkonbolognese

Kalkonbolognese gjord på kalkonfärs blir en mild och god sås som passar perfekt till pasta.

(8st) Klicka för att ge betyg
50 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 kg
kalkonfärs
0,6 kg
gul lök, hackad
0,4 kg
kalkonbacon
0,8 kg
champinjoner
1,8 kg
krossade tomater
0,8 L
rödvin
0,02 kg
vitlök, hackad
0,2 L
rapsolja
0,2 kg
tomatpuré

Så gör du

1
Fräs kalkonfärsen, den hackade gula löken och det finskurna kalkonbaconet i rapsoljan.
2
Tillsätt alla flytande ingredienser och smaka av med salt och peppar.
3
Servera med spagetti eller någon annan passande pasta.

Fler Recept

Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Färskost- och ricottafylld kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer