Foodservice

Kalkonburgare tex mex

Variera fredagsmyset med vår kalkonburgare inspirerad av tex mex!

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

Kalkonburgare
ca 500 g
kalkonfärs
1 tsk
salt
1 tsk
spiskummin
1 tsk
paprikapulver
1 tsk
vitlökspulver
svartpeppar efter smak
Guacamole
1 st
avokado
1 st
lime
1 st
vitlöksklyfta, pressad
chilipeppar
salt & peppar
Tillbehör
4 st
hamburgerbröd
4 skivor
cheddarost
4 st
gröna salladsblad
4 skivor
rödlök
4 skivor
tomat

Så gör du

1
Blanda försiktigt kalkonfärsen med kryddorna. Forma färsblandningen till fyra stycken burgare.
2
Guacamole; mosa avokadon, pressa över saften från en lime och rör ner vitöken. Smaka av med chilipeppar, salt och peppar.
3
Stek eller grilla ca 3 minuter per sida, tills burgarna är genomstekta.
4
Servera kalkonburgarna med guacamole, sallad, rödlök, tomat, cheddarost och bröd.

Fler Recept

Recept

Svartvinbärsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kalkonkorvgryta med grekisk touch

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer