Foodservice

Kalkonburgare tex mex

Variera fredagsmyset med vår kalkonburgare inspirerad av tex mex!

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

Kalkonburgare
ca 500 g
kalkonfärs
1 tsk
salt
1 tsk
spiskummin
1 tsk
paprikapulver
1 tsk
vitlökspulver
svartpeppar efter smak
Guacamole
1 st
avokado
1 st
lime
1 st
vitlöksklyfta, pressad
chilipeppar
salt & peppar
Tillbehör
4 st
hamburgerbröd
4 skivor
cheddarost
4 st
gröna salladsblad
4 skivor
rödlök
4 skivor
tomat

Så gör du

1
Blanda försiktigt kalkonfärsen med kryddorna. Forma färsblandningen till fyra stycken burgare.
2
Guacamole; mosa avokadon, pressa över saften från en lime och rör ner vitöken. Smaka av med chilipeppar, salt och peppar.
3
Stek eller grilla ca 3 minuter per sida, tills burgarna är genomstekta.
4
Servera kalkonburgarna med guacamole, sallad, rödlök, tomat, cheddarost och bröd.

Fler Recept

Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Turkey chili med bröd och gräddfil

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonlevermousse

Läs Mer