Foodservice

Snabb kalkongryta med Ingelstaknakare

En perfekt kalkongryta att laga i förväg och bara värma på till servering.

(16st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

800g
kalkongrytbitar eller strimlor
2 msk
smör
2 st
Ingelstaknakare
salt och peppar
1 dl
soltorkade tomater, strimlade
1 dl
syltlök
1 knippe
späda, små morötter
2 dl
matlagningsgrädde
½ dl
mango chutney

Så gör du

1
Bryn köttet i matfett i en stekpanna. Skär Ingelstaknakaren i slantar och tillsätt dem. Tillsätt soltorkade tomater, syltlök och morötter skurna i bitar. Häll i grädden och mango chutneyn.
2
Låt grytan koka i ca 20 minuter tills köttet är genomlagat och mört.
3
Tips! Servera grytan tillsammans med potatis eller ris.

Fler Recept

Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonkorvgryta med grekisk touch

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer