Foodservice

Snabb kalkongryta med Ingelstaknakare

En perfekt kalkongryta att laga i förväg och bara värma på till servering.

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

800g
kalkongrytbitar eller strimlor
2 msk
smör
2 st
Ingelstaknakare
salt och peppar
1 dl
soltorkade tomater, strimlade
1 dl
syltlök
1 knippe
späda, små morötter
2 dl
matlagningsgrädde
½ dl
mango chutney

Så gör du

1
Bryn köttet i matfett i en stekpanna. Skär Ingelstaknakaren i slantar och tillsätt dem. Tillsätt soltorkade tomater, syltlök och morötter skurna i bitar. Häll i grädden och mango chutneyn.
2
Låt grytan koka i ca 20 minuter tills köttet är genomlagat och mört.
3
Tips! Servera grytan tillsammans med potatis eller ris.

Fler Recept

Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer