Foodservice

Kalkonköttbullar

En klassiker som älskas av stor som liten. Passar lika gott på middagstallriken som på frukostmackan. I våra köttbullar har vi såklart kalkonfärs.

(28st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

0,5 dl
ströbröd
1 dl
grädde
500 g
kalkonfärs
2 msk
gul lök, hackad
1 st
ägg
2 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Blanda ströbröd och grädde i en bunke och låt stå och dra i några minuter.
2
Tillsätt kalkonfärs, gul lök, ägg, dijonsenap, salt och svartpeppar. Blanda till en fin smet.
3
Forma smeten till små köttbullar. Stek i en stekpanna med lite smör tills de är genomstekta.

Fler Recept

Recept

Kalkontårta med kallrökt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer