Foodservice

Kalkonkalops

En klassiker i ny tappning!

(0st) Klicka för att ge betyg
10 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

10 portioner
0,5 kg
gul lök, tärnad
1,5 kg
kalkongrytbitar av lår
rapsolja till stekning
salt & vitpeppar
0,5 kg
rotfruktsstrimlor
1,5 L
hönsbuljong
0,5 dl
svagdricka
2 st
lagerblad
6 st
kryddpepparkorn
100 portioner
5 kg
gul lök, tärnad
15 kg
kalkongrytbitar av lår
rapsolja till stekning
salt & vitpeppar
5 kg
rotfruktsstrimlor
15 L
hönsbuljong
5 L
svagdricka
10 st
lagerblad
40 st
kryddpepparkorn

Så gör du

1
Bryn lök och kött i lite olja. Salta och peppra.
2
Tillsätt rotfruktsstrimlor, hönsbuljong och svagdricka. Koka upp och skumma av. Tillsätt lagerblad och kryddpeppar.
3
Låt allt puttra tills köttet är mört (ca 20 min). Vi behov red såsen. Smaka av med salt och peppar.

Fler Recept

Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Helgrillad kalkon med senap och vitlök

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Kryddig äppel- och rosmarinsalsa

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonrisotto

Läs Mer