Foodservice

Kalkonkorv i Chicagostil

Kombinationen av rå lök, jalapeño, sötstark senap och sellerisalt kanske inte verkar så tilltalande på pappret. Men redan vid första tuggan kommer du att fatta poängen.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
valfri kalkonkorv
½ st
gul lök, finhackad
2 msk
skivad jalapeño på burk
2 msk
sötstark senap
sellerisalt
4 st
stora korvbröd

Så gör du

1
Stek eller grilla korvarna.
2
Värm korvbröden.
3
Servera korvarna i bröden med alla tillbehören ovanpå.

Fler Recept

Recept

Kalkonkalops

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Mischa Billings recept på ”Turkish Turkey”

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer