Foodservice

Kalkonkorv i Chicagostil

Kombinationen av rå lök, jalapeño, sötstark senap och sellerisalt kanske inte verkar så tilltalande på pappret. Men redan vid första tuggan kommer du att fatta poängen.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
valfri kalkonkorv
½ st
gul lök, finhackad
2 msk
skivad jalapeño på burk
2 msk
sötstark senap
sellerisalt
4 st
stora korvbröd

Så gör du

1
Stek eller grilla korvarna.
2
Värm korvbröden.
3
Servera korvarna i bröden med alla tillbehören ovanpå.

Fler Recept

Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Kalkonlevermousse

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer