Foodservice

Kalkonkorvgryta med grekisk touch

Kung Ingels Chorizo ger extra smak till denna lättlagade gryta (som även smakar gott med klassisk Kung Ingels). Servera med nykokt ris och krispig grönsallad.

(16st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
Kung Ingels Chorizo eller Kung Ingels
1 st
rödlök
1 st
röd paprika
smör till stekning
400 g
krossade tomater
1 dl
grädde
2 st
vitlöksklyftor, pressade
½ dl
chilisås
1 dl
kalamataoliver, urkärnade
150 g
Fetaost
oregano
cayennepeppar
salt

Så gör du

1
Strimla korven. Hacka rödlök och paprika till mindre bitar. Bryn korven och grönsakerna i lite smör i en stekpanna/kastrull.
2
Tillsätt krossade tomater och grädde. Låt koka ihop några minuter.
3
Tillsätt i vitlök, chilisås, oliver och smulad Fetaost. Smaka av med oregano, cayennepeppar och salt.
4
Serveringstips! Servera grytan med kokt ris och en krispig grönsallad.

Fler Recept

Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Porchetta av kalkon med äppelcidersås

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Spenatsoppa med korv

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Kryddig äppel- och rosmarinsalsa

Läs Mer