Foodservice

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Pizza uppskattas av hela familjen. Dessa snabblagade minipizzor kan du även ta med på picknicken.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

16 st
skivor kallrökt kalkonpepparsalami
4 st
små tortillabröd
2 st
tomater
125 g
färsk mozzarella (ett paket)
1 msk
raps- eller olivolja
ruccolasallad
svartpeppar, mald

Så gör du

1
1. Sätt ugnen på grill 250º.
2
Lägg tortillabröden på en bit bakplåtspapper på en plåt.
3
Riv mozzarellan grovt. Strö hälften av osten över bröden.
4
Skiva upp tomaterna. Lägg på tomatskivorna och salamiskivorna.
5
Strö över resten av osten.
6
Grädda pizzorna i ugnen 4-5 minuter tills de fått en fin gyllenbrun färg. Håll lite koll de sista minuterna.
7
Strö ruccolasallad och ringla olja över pizzorna. Avsluta med nymalen peppar.

Fler Recept

Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Fransk kalkonpaté med portvinskokta fikon

Läs Mer
Recept

Svartvinbärsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer