Foodservice

Kalkonpiccata med färsk pasta

Tunnskivad kalkonfile panerad i smakrik parmesan och färska örter. En rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Lätt att laga och lätt att älska!

(17st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

4 skivor
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
parmesanost, riven
1 knippe
färsk salvia, hackad
1 knippe
färsk rosmarin, hackad
2 dl
vetemjöl
salt
svatpeppar
2 st
ägg
1 msk
smör

Så gör du

1
Hacka ner de färska örterna.
2
Blanda den rivna parmesanosten med hackade örter och kryddor.
3
Vänd först den tunnskivade kalkonfilén i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ostblandningen.
4
Stek i stekpanna med lite matfett, någon minut på varje sida.
5
Servera med färsk pasta och en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Färskost- och ricottafylld kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Helgrillad kalkon med senap och vitlök

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med extrarökt kalkonbröst & färska fikon

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Kalkonkalops

Läs Mer