Foodservice

Kalkonpiccata med färsk pasta

Tunnskivad kalkonfile panerad i smakrik parmesan och färska örter. En rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Lätt att laga och lätt att älska!

(21st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

4 skivor
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
parmesanost, riven
1 knippe
färsk salvia, hackad
1 knippe
färsk rosmarin, hackad
2 dl
vetemjöl
salt
svatpeppar
2 st
ägg
1 msk
smör

Så gör du

1
Hacka ner de färska örterna.
2
Blanda den rivna parmesanosten med hackade örter och kryddor.
3
Vänd först den tunnskivade kalkonfilén i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ostblandningen.
4
Stek i stekpanna med lite matfett, någon minut på varje sida.
5
Servera med färsk pasta och en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Porchetta av kalkon med äppelcidersås

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Kalkonlårstek fylld med dadlar och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonklämma med krämig rotfruktssallad

Läs Mer