Foodservice

Kalkonrullader fyllda med färskost

Kalkonrulladerna sköter sig själv i ugnen, variera med olika sorters smaksatt färskost. Lätt att laga. Lätt att älska

(12st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

8 skivor
tunnskivad kalkonfilé
175 g
smaksatt färskost
8 skivor
prosciutto
0,5 dl
olilvolja
0,5 dl
balsamvinäger
salt
peppar
chilipeppar

Så gör du

1
Sätt ugnen på 175°C. Krydda skivorna på båda sidorna med salt, peppar och chilipeppar. Bred färskost på varje sida. Rulla ihop skivorna och linda in varje rulle med en skiva prosciutto.
2
Lägg rulladerna i en ugnsfast form. Häll över olivolja och balsamvinäger. Stek i ugnen på 175°C i ca 20 minuter tills rulladerna är genomstekta.
3
Servera rulladerna med ugnsrostade rotfrukter.

Fler Recept

Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Pulled turkey

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Kryddig äppel- och rosmarinsalsa

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer