Foodservice

Kalkonrullader fyllda med färskost

Kalkonrulladerna sköter sig själv i ugnen, variera med olika sorters smaksatt färskost. Lätt att laga. Lätt att älska

(38st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

8 skivor
tunnskivad kalkonfilé
175 g
smaksatt färskost
8 skivor
prosciutto
0,5 dl
olilvolja
0,5 dl
balsamvinäger
salt
peppar
chilipeppar

Så gör du

1
Sätt ugnen på 175°C. Krydda skivorna på båda sidorna med salt, peppar och chilipeppar. Bred färskost på varje sida. Rulla ihop skivorna och linda in varje rulle med en skiva prosciutto.
2
Lägg rulladerna i en ugnsfast form. Häll över olivolja och balsamvinäger. Stek i ugnen på 175°C i ca 20 minuter tills rulladerna är genomstekta.
3
Servera rulladerna med ugnsrostade rotfrukter.

Fler Recept

Recept

Kalkontårta med kallrökt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Fransk kalkonpaté med portvinskokta fikon

Läs Mer
Recept

Kalkonkalops

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonlevermousse

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer