Foodservice

Klämburgare med kalkon

Till mellis, utflykt eller kvällsvickning!

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

4 st
hamburgerbröd
200 g
Rökt kalkonbröst pastrami eller kallrökt lökkorv av kalkon
1 st
tomat
½ st
rödlök
1 msk
mild senap
1 skivor
cheddarost

Så gör du

1
Öppna hamburgerbröden och fördela köttet i bröden.
2
Skiva tomaten och löken och lägg på. Lägg på en klick senap och sedan osten.
3
Lägg ihop bröden och värm i en smörgåsgrill (eller våffeljärn) några minuter tills osten smält och bröden fått fin färg.

Fler Recept

Recept

Kalkonkalops

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med kallrökt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med extrarökt kalkonbröst & färska fikon

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer