Foodservice

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Korv behöver inte vara korv med bröd. Njut av kalkonkorv, coleslaw med persilja, och rikligt med majonnäs.

(3st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
valfria kalkonkorvar
4 st
korvbröd
Gremolata coleslaw:
300 g
vitkål, riven
0,5 dl
crème fraiche
1,5 msk
majonnäs
1,5 dl
hackad bladpersilja
1-2 msk
citronsaft
1 st
citron, rivet skal
2 st
vitlöksklyftor, rivna
socker, en nypa
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Rör samman alla ingredienser och krydda med salt och svartpeppar.
2
Låt stå i ca 20 minuter innan servering.
3
Grilla korven och lägg den i korvbröd. Toppa med gremolata-coleslaw.

Fler Recept

Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer