Foodservice

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Korv behöver inte vara korv med bröd. Njut av kalkonkorv, coleslaw med persilja, och rikligt med majonnäs.

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
valfria kalkonkorvar
4 st
korvbröd
Gremolata coleslaw:
300 g
vitkål, riven
0,5 dl
crème fraiche
1,5 msk
majonnäs
1,5 dl
hackad bladpersilja
1-2 msk
citronsaft
1 st
citron, rivet skal
2 st
vitlöksklyftor, rivna
socker, en nypa
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Rör samman alla ingredienser och krydda med salt och svartpeppar.
2
Låt stå i ca 20 minuter innan servering.
3
Grilla korven och lägg den i korvbröd. Toppa med gremolata-coleslaw.

Fler Recept

Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med rosmarin och apelsin

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Fransk kalkonpaté med portvinskokta fikon

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Tranbärsmarinerat kalkonbröst med sötpotatismos

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer