Restaurang & Storhushåll

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Korv behöver inte vara korv med bröd. Njut av kalkonkorv, coleslaw med persilja, och rikligt med majonnäs.

(4st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
valfria kalkonkorvar
4 st
korvbröd
Gremolata coleslaw:
300 g
vitkål, riven
0,5 dl
crème fraiche
1,5 msk
majonnäs
1,5 dl
hackad bladpersilja
1-2 msk
citronsaft
1 st
citron, rivet skal
2 st
vitlöksklyftor, rivna
socker, en nypa
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Rör samman alla ingredienser och krydda med salt och svartpeppar.
2
Låt stå i ca 20 minuter innan servering.
3
Grilla korven och lägg den i korvbröd. Toppa med gremolata-coleslaw.

Fler Recept

Recept

Sauterad kalkonlever

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer
Recept

Färskost- och ricottafylld kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Sesampanerade kalkonvingar

Läs Mer
Recept

Klämburgare med kalkon

Läs Mer
Recept

Lyxig minestronesoppa med kalkonköttbullar, basilika och parmesan

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Kryddig äppel- och rosmarinsalsa

Läs Mer