Foodservice

Korvstroganoff

En enkel och snabblagad rätt som passar både stora och små.

(32st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
Kung Ingels korv
2 st
gula lökar
2 msk
smör
3 msk
tomatpuré
1 msk
senap
0,5 msk
paprikapulver
2,5 dl
matlagningsgrädde
1 dl
persilja
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
2
Skala och hacka löken.
3
Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
4
Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
5
Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
6
Hacka persiljan och strö över innan servering.
7
Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer
Recept

Irländsk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer