Foodservice

Korvstroganoff

En enkel och snabblagad rätt som passar både stora och små.

(25st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
Kung Ingels korv
2 st
gula lökar
2 msk
smör
3 msk
tomatpuré
1 msk
senap
0,5 msk
paprikapulver
2,5 dl
matlagningsgrädde
1 dl
persilja
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
2
Skala och hacka löken.
3
Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
4
Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
5
Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
6
Hacka persiljan och strö över innan servering.
7
Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer
Recept

Svartvinbärsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer