Foodservice

Korvstroganoff

En enkel och snabblagad rätt som passar både stora och små.

(15st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
Kung Ingels korv
2 st
gula lökar
2 msk
smör
3 msk
tomatpuré
1 msk
senap
0,5 msk
paprikapulver
2,5 dl
matlagningsgrädde
1 dl
persilja
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
2
Skala och hacka löken.
3
Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
4
Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
5
Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
6
Hacka persiljan och strö över innan servering.
7
Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Tacogratäng med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer