Foodservice

Korvstroganoff

En enkel och snabblagad rätt som passar både stora och små.

(17st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
Kung Ingels korv
2 st
gula lökar
2 msk
smör
3 msk
tomatpuré
1 msk
senap
0,5 msk
paprikapulver
2,5 dl
matlagningsgrädde
1 dl
persilja
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
2
Skala och hacka löken.
3
Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
4
Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
5
Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
6
Hacka persiljan och strö över innan servering.
7
Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkonlår

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Klämburgare med kalkon

Läs Mer