Foodservice

Kryddiga kalkonköttbullar

Hemgjorda köttbullar smakar alltid gott, med kalkonfärs och juliga kryddor blir resultatet ännu godare!

(17st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
kalkonfärs
1 st
ägg
½ dl
ströbröd
1 st
gul lök
1 msk
smör
1 tsk
kryddpeppar
1 tsk
spiskummin
2 msk
bladpersilja, hackad
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Blanda färs, ägg och ströbröd i en bunke. Hacka lök fint och bryn i lite smör. Pressa i vitlök. Blanda lök, kryddor och persilja tillsammans med färsen.
2
Rulla smeten till små köttbullar som du steker gyllenbruna.
3
4

Fler Recept

Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Spenatsoppa med korv

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer