Foodservice

Kryddiga kalkonköttbullar

Hemgjorda köttbullar smakar alltid gott, med kalkonfärs och juliga kryddor blir resultatet ännu godare!

(17st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
kalkonfärs
1 st
ägg
½ dl
ströbröd
1 st
gul lök
1 msk
smör
1 tsk
kryddpeppar
1 tsk
spiskummin
2 msk
bladpersilja, hackad
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Blanda färs, ägg och ströbröd i en bunke. Hacka lök fint och bryn i lite smör. Pressa i vitlök. Blanda lök, kryddor och persilja tillsammans med färsen.
2
Rulla smeten till små köttbullar som du steker gyllenbruna.
3
4

Fler Recept

Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer