Restaurang & Storhushåll

Kryddiga kalkonköttbullar

Hemgjorda köttbullar smakar alltid gott, med kalkonfärs och juliga kryddor blir resultatet ännu godare!

(21st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
kalkonfärs
1 st
ägg
½ dl
ströbröd
1 st
gul lök
1 msk
smör
1 tsk
kryddpeppar
1 tsk
spiskummin
2 msk
bladpersilja, hackad
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Blanda färs, ägg och ströbröd i en bunke. Hacka lök fint och bryn i lite smör. Pressa i vitlök. Blanda lök, kryddor och persilja tillsammans med färsen.
2
Rulla smeten till små köttbullar som du steker gyllenbruna.
3
4

Fler Recept

Recept

Grillat kalkonovanlår med fänkål och citron

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Fransk kalkonpaté med portvinskokta fikon

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Sauterad kalkonlever

Läs Mer