Foodservice

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Parisare är en variant på hamburgare som består av en tjock korv som skärs i centimetertunna skivor och serveras med hamburgerbröd. I detta recept använder vi såklart kalkonkorv och serverar den tillsammans med en fräsch tomatsalsa och en härligt stark skånsk senap.

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

500 g
Kung Ingels
smör till stekning
4 st
hamburgerbröd
skånsk senap
1 st
rödlök, skivad
Tomatsalsa:
5 st
stora tomater, urkärnade
1 dl
ruccola, finhackad
½ dl
kapris, hackad
1 msk
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Tomatsalsa; hacka tomaterna fint och blanda med ruccola, kapris och olja. Smaka av med salt och peppar och låt stå under tiden du förbereder resten.
2
Skär korven i tjocka skivor, gärna lite snett så att skivorna blir större. Lägg en klick smör i en stekpanna och stek korvskivorna gyllenbruna på båda sidorna.
3
Rosta gärna brödet och lägg ihop parisarna med senap, rödlök, korv och tomatsalsa.

Fler Recept

Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Lätt sallad med kallrökt kalkon, syltade tomater och konärtskocksmousse

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med extrarökt kalkonbröst & färska fikon

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer