Foodservice

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Parisare är en variant på hamburgare som består av en tjock korv som skärs i centimetertunna skivor och serveras med hamburgerbröd. I detta recept använder vi såklart kalkonkorv och serverar den tillsammans med en fräsch tomatsalsa och en härligt stark skånsk senap.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

500 g
Kung Ingels
smör till stekning
4 st
hamburgerbröd
skånsk senap
1 st
rödlök, skivad
Tomatsalsa:
5 st
stora tomater, urkärnade
1 dl
ruccola, finhackad
½ dl
kapris, hackad
1 msk
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Tomatsalsa; hacka tomaterna fint och blanda med ruccola, kapris och olja. Smaka av med salt och peppar och låt stå under tiden du förbereder resten.
2
Skär korven i tjocka skivor, gärna lite snett så att skivorna blir större. Lägg en klick smör i en stekpanna och stek korvskivorna gyllenbruna på båda sidorna.
3
Rosta gärna brödet och lägg ihop parisarna med senap, rödlök, korv och tomatsalsa.

Fler Recept

Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med kallrökt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer