Foodservice

Läckra kalkonrullader

Klassiska rullader men med kalkon, såklart! Härlig blandning av kalkonleverpastej och parmesanost tillsammans med en gräddig sås med Dijonsenap. Servers med en krispig grön sallad och stekt eller kokt potatis.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

800 g
kalkonschnitzel
1 msk
matfett till stekning
salt
peppar
Fyllning:
50 g
kalkonleverpastej
1 dl
riven parmensanost
2 msk
charlottenlök, hackad
Sås:
2 dl
crème fraiche
2 dl
mellangrädde
1 msk
dijonsenap
2 st
hönsbuljongtärningar
persilja, hackad
salt
peppar

Så gör du

1
Banka ut schnitzlarna något.
2
Blanda ingredienserna till fyllningen. Bred den på schnitzlarna. Rulla ihop. Fäst med tandpetare.
3
Bryn schnitzlarna runt om. Salta och peppra.
4
Blanda ihop ingredienserna till såsen och häll i stekjärnet. Låt det puttra några minuter tills schnitzlarna är färdiga. Smaka av med salt och peppar. Strö på persilja.
5
Blanda en krispig grönsallad att servera till. Passar bra att servera med kokt eller stekt potatis med även ris.

Fler Recept

Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Fransk kalkonpaté med portvinskokta fikon

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kalkonlevermousse

Läs Mer