Foodservice

Mac'n cheese med Kung Ingels Chorizo

Mac'n cheese är amerikanarnas paradrätt nummer ett och älskas av stora som små middagsgäster. Tänk på att välja en smakrik ost, till exempel cheddar, den lyfter hela rätten! Vi serverar vår variant med Kung Ingels Chorizo, en lite kryddigare variant på vår klassiska Kung Ingels kalkonkorv.

(5st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

Mac'n cheese
250 g
rigatoni
5 dl
mjölk
2 dl
riven smakrik ost (t.ex. cheddar)
1 dl
riven parmesan
salt
svartpeppar
muskotnöt
Kung Ingels Chorizo
500 g
Kung Ingels Chorizo eller Kung Ingels
smör till stekning

Så gör du

1
Värm ugnen till 225°C.
2
Koka pastan (rigatoni) i mjölken tills pastan är färdigkokt (blandningen ska bli som en lösare stuvning).
3
Tillsätt två sorters ost (spara lite till topping), salt, svartpeppar och muskotnöt. Rör om.
4
Häll pastablandningen i en ugnsfast form och toppa med resterande ost.
5
Gratinera i ugnen i ca 15 minuter tills gratängen fått en krispig, gyllenbrun yta.
6
Skiva korven i tunna skivor. Bryn i stekpanna tillsammans med lite smör tills skivorna fått en fin färg.
7
Servera nystekt Kung Ingels tillsammans med mac'n cheese.

Fler Recept

Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer