Foodservice

Spenatsoppa med korv

Lättlagad och fräsch soppa, serverad med korv och ägg.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

6 st
korvar, ex. Mozartkorv
1 st
gul lök
2 msk
olja eller smör
0,5 tsk
riven muskotnöt
1 krm
cayennepeppar
1 paket
hackad spenat eller bladspenat, tinad
2 dl
standardmjölk eller matlagningsgrädde
1 l
vatten
3 msk
kycklingfond
4 st
ägg

Så gör du

1
Skala och finhacka löken och fräs den i oljan/smöret i några minuter. Krydda med muskot och cayennepeppar.
2
Tillsätt spenaten och rör om. Blanda i mjölk/grädde, vatten och kycklingfond. Låt koka ca 10 minuter.
3
Låt skivad mozartkorv koka med de sista 5 minuterna. Servera med kokt ägg och ett gott bröd!

Fler Recept

Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Senap- och limemarinerad kalkonfilé

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Tacogratäng med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Pulled turkey

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Svartvinbärsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer