Foodservice

Orientalisk korvgryta

En annorlunda orientalisk rätt. Enkel att laga och mycket god.

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
korvar, brännare eller Ingelstaknakar
1 msk
smör
1 st
purjolök
1 st
rödlök
1 st
röd paprika
1 tsk
currypulver
2 dl
grönsaksbuljong
400 g
kokosmjölk, 1 burk
100 g
kinakål
2 msk
maizena
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Skär korven i skivor.
2
Strimla sköljd purjolök, rödlök och paprika.
3
Fräs korv, grönsaker och curry i ca 3 minuter.
4
Späd med buljong och kokosmjölk.
5
Red av med maizena blandad i vatten.
6
Tillsätt kinakål och låt koka upp.
7
Servera med ris eller nudlar.

Fler Recept

Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Lätt sallad med kallrökt kalkon, syltade tomater och konärtskocksmousse

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Svartvinbärsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer