Foodservice

Pressgurka

Enkelt, klassiskt och gott! Ett tillbehör som passar fantastiskt bra till våra kalkonköttbullar.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
gurka
2 msk
ättikssprit
2 msk
strösocker
1 dl
vatten
3 krm
salt
½ krm
vitpepppar
2 msk
persilja, hackad

Så gör du

1
Hyvla gurkan i tunna, tunna skivor med osthyvel eller mandolin och lägg i en skål.
2
Blanda vatten, ättika och socker. Vispa till sockret löst sig. Häll sedan lagen över gurkskivorna och vänd ner gurkan i spadet.
3
Smaka av med salt och vitpeppar. Hacka persilja och lägg över i skålen. Ställ kallt innan servering.

Fler Recept

Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med kallrökt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer