Foodservice

Röd coleslaw

Härligt krispig slaw som ger en extra färgklick till kalkonköttet.

(5st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

ca 500g
rödkål
5 cm
purjolök
½ st
orange paprika
1,5 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
½ dl
krossad ananas, väl avrunnen
½ tsk
kummin, hel
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Skiva kålen så tunt som möljigt. Skölj och strimla purjolöken fint.
2
Skär paprikan i små bitar. Tillsätt övriga ingredienser och blanda runt.

Fler Recept

Recept

Fransk kalkonpaté med portvinskokta fikon

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Plommonfylld kalkonstek

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkonlår

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer