Foodservice

Röd coleslaw

Härligt krispig slaw som ger en extra färgklick till kalkonköttet.

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

ca 500g
rödkål
5 cm
purjolök
½ st
orange paprika
1,5 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
½ dl
krossad ananas, väl avrunnen
½ tsk
kummin, hel
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Skiva kålen så tunt som möljigt. Skölj och strimla purjolöken fint.
2
Skär paprikan i små bitar. Tillsätt övriga ingredienser och blanda runt.

Fler Recept

Recept

Mischa Billings recept på ”Turkish Turkey”

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Färskost- och ricottafylld kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonrisotto

Läs Mer