Restaurang & Storhushåll

Röd coleslaw

Härligt krispig slaw som ger en extra färgklick till kalkonköttet.

(12st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

ca 500g
rödkål
5 cm
purjolök
½ st
orange paprika
1,5 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
½ dl
krossad ananas, väl avrunnen
½ tsk
kummin, hel
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Skiva kålen så tunt som möljigt. Skölj och strimla purjolöken fint.
2
Skär paprikan i små bitar. Tillsätt övriga ingredienser och blanda runt.

Fler Recept

Recept

Kalkonkorvgryta med grekisk touch

Läs Mer
Recept

Grillad sparris med Ingelstabacon

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Tacogratäng med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Krispig sallad med blåmögeldressing, rostade rotfrukter och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Grillad fänkål med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer