Foodservice

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Saltimbocca med klassiska smaker av färsk salvia och rökt kalkonbröst. Ät med en färskpotatissallad med krispiga sockerärtor och gräslök

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 st
kalkonbröstschnitzlar
12 skivor
kallrökt kalkonbröst
Färskpotatissallad:
600 g
kokt färskpotatis
12 st
rädisor
1 ask
sockerärter
färsk salvia
gräslök
2 nävar
bladspenat
2 nävar
ruccolasallad
Vinägrett till potatissallad:
2 msk
olivolja
2 tsk
vitvinsvinäger
2 tsk
citronsaft
flingsalt
svartpeppar

Så gör du

1
Krydda kalkonbröstschnitzlarna med salt och peppar. Lägg på salviablad och täck sedan varje schnitzel med 3 skivor kallrökt kalkonbröst
2
Stek schnitzlarna i lite matfett, ca 2 minuter per sida.
3
Dela den kokta färskpotatisen, rädisor, sockerärtor och finhacka gräslöken.
4
Blanda ingredienserna till vinägretten och häll denna över potatisblandningen, tillsätt bladspenat och ruccola.
5
Smaka av med salt och peppar.

Fler Recept

Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer