Foodservice

Saltrostade mandlar

Tänk att det kan vara så enkelt att laga något så gott! Mandlar rostade i olivolja och rikligt med havssalt.

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

Sötmandlar
Olivolja
Flingsalt

Så gör du

1
Rosta mandlarna i en torr stekpanna.
2
Droppa i olivolja och strö över flingsalt.
3
Passar utmärkt till helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Sauterad kalkonlever

Läs Mer
Recept

Lätt sallad med kallrökt kalkon, syltade tomater och konärtskocksmousse

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med extrarökt kalkonbröst & färska fikon

Läs Mer
Recept

Kalkonkorvgryta med grekisk touch

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer