Foodservice

Saltrostade mandlar

Tänk att det kan vara så enkelt att laga något så gott! Mandlar rostade i olivolja och rikligt med havssalt.

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

Sötmandlar
Olivolja
Flingsalt

Så gör du

1
Rosta mandlarna i en torr stekpanna.
2
Droppa i olivolja och strö över flingsalt.
3
Passar utmärkt till helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Krämig indisk kalkoncurry med kokos och vindaloo

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer