Foodservice

Sardell, oliv- och kaprissmör

Spännande smakmöte mellan salta sardellfiléer och fylliga oliver.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

8 st
sardellfiléer i olja
130 g
svarta kalamataoliver
½ dl
små kaprisbär
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Mixa samman oliver, sardeller och kapris.
2
Tillsätt smöret och mixa samman allt till ett slätt smör.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Sauterad kalkonlever

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Grillad fänkål med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Julig kalkonlårstek

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer