Foodservice

Sardell, oliv- och kaprissmör

Spännande smakmöte mellan salta sardellfiléer och fylliga oliver.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

8 st
sardellfiléer i olja
130 g
svarta kalamataoliver
½ dl
små kaprisbär
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Mixa samman oliver, sardeller och kapris.
2
Tillsätt smöret och mixa samman allt till ett slätt smör.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Dragonkalkon

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Lätt sallad med kallrökt kalkon, syltade tomater och konärtskocksmousse

Läs Mer
Recept

Mischa Billings recept på ”Turkish Turkey”

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer