Foodservice

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Griljera julkalkonen på traditionellt vis med mild senap och ströbröd.

(71st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

1 st
Julskinka av kalkon
1 dl
mild senap
1 msk
strösocker
1 st
äggula
1 msk
ströbröd
1 tsk
ströbröd att strö över

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°. Lägg julskinka av kalkon på en plåt med bakplåtspapper.
2
Blanda senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred blandningen över julskinkan och strö över ströbröd.
3
Ställ in julskinkan mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut, låt kallna och skiva upp.

Fler Recept

Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kokos, lime och ingefära

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer