Foodservice

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Griljera julkalkonen på traditionellt vis med mild senap och ströbröd.

(43st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

1 st
kokt julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
1 dl
mild senap
1 msk
strösocker
1 st
äggula
1 msk
ströbröd
1 tsk
ströbröd att strö över

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°. Lägg julskinka av kalkon på en plåt med bakplåtspapper.
2
Blanda senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred blandningen över julskinkan och strö över ströbröd.
3
Ställ in julskinkan mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut, låt kallna och skiva upp.

Fler Recept

Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Kalkonlever i Madeirasås

Läs Mer
Recept

Kalkonkorv i Chicagostil

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer