Restaurang & Storhushåll

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Griljera julkalkonen på traditionellt vis med mild senap och ströbröd.

(109st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

1 st
Julskinka av kalkon
1 dl
mild senap
1 msk
strösocker
1 st
äggula
1 msk
ströbröd
1 tsk
ströbröd att strö över

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°. Lägg julskinka av kalkon på en plåt med bakplåtspapper.
2
Blanda senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred blandningen över julskinkan och strö över ströbröd.
3
Ställ in julskinkan mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut, låt kallna och skiva upp.

Fler Recept

Recept

Apelsinglaserade kalkonvingar

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Grilled cheese med plockad kalkon och karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Sumakrostat kalkonbröst med fattoush

Läs Mer