Foodservice

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Ett klassisk smörrebröd men med älskad kalkon.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

8-10 skivor
kalkonpastrami eller kalkonskinka
4 skivor
danskt rågbröd
1 st
stor saltgurka, finhackad
rostad lök
persilja, hackad
REMOULADSÅS:
1 dl
inlagd gurka, finhackad
1 st
äpple, finhackat
5 msk
små kapris, finhackade
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
majonnäs
2 dl
neutral yoghurt
1 tsk
strösocker
1 tsk
citronsaft
2 tsk
worcestershiresås
salt
peppar

Så gör du

1
Börja med remouladen. Rör samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
2
Bred rågbröden med smör och toppa med kalkon, remoulad, hackad saltgurka, rostad lök och lite persilja.
3
Servera med en kall öl.

Fler Recept

Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Svartvinbärsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Lätt sallad med kallrökt kalkon, syltade tomater och konärtskocksmousse

Läs Mer
Recept

Porchetta av kalkon med äppelcidersås

Läs Mer