Foodservice

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Ett klassisk smörrebröd men med älskad kalkon.

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

8-10 skivor
kalkonpastrami eller kalkonskinka
4 skivor
danskt rågbröd
1 st
stor saltgurka, finhackad
rostad lök
persilja, hackad
REMOULADSÅS:
1 dl
inlagd gurka, finhackad
1 st
äpple, finhackat
5 msk
små kapris, finhackade
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
majonnäs
2 dl
neutral yoghurt
1 tsk
strösocker
1 tsk
citronsaft
2 tsk
worcestershiresås
salt
peppar

Så gör du

1
Börja med remouladen. Rör samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
2
Bred rågbröden med smör och toppa med kalkon, remoulad, hackad saltgurka, rostad lök och lite persilja.
3
Servera med en kall öl.

Fler Recept

Recept

Kalkonlever i Madeirasås

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer