Foodservice

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Ett klassisk smörrebröd men med älskad kalkon.

(3st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

8-10 skivor
kalkonpastrami eller kalkonskinka
4 skivor
danskt rågbröd
1 st
stor saltgurka, finhackad
rostad lök
persilja, hackad
REMOULADSÅS:
1 dl
inlagd gurka, finhackad
1 st
äpple, finhackat
5 msk
små kapris, finhackade
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
majonnäs
2 dl
neutral yoghurt
1 tsk
strösocker
1 tsk
citronsaft
2 tsk
worcestershiresås
salt
peppar

Så gör du

1
Börja med remouladen. Rör samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
2
Bred rågbröden med smör och toppa med kalkon, remoulad, hackad saltgurka, rostad lök och lite persilja.
3
Servera med en kall öl.

Fler Recept

Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Kryddig pumpapaj

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Krispig sallad med blåmögeldressing, rostade rotfrukter och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer