Foodservice

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Späda primörer möter en härlig sälta i den krämiga dressingen. Passar utmärkt till grillad kalkonbröstfilé.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

Sallad
½ knippe
grön sparris
½ st
gurka
Parmesandressing
40 g
finriven parmesanost
2 msk
citronsaft
2 tsk
dijonsenap
1 st
vitlöksklyfta, finriven
2 msk
grädde
2 msk
olivolja
flingsalt
svartpeppar

Så gör du

1
Bryt av den hårda delen på stjälken av sparrisen. Skär sparrisen i tunna skivor på längden. Gör detsamma med gurkan. Det går enkelt med en vass kniv, mandolin eller osthyvel.
2
Rör samman alla ingredienser till dressingen och ringla över salladen.
3
Krydda med flingsalt och svartpeppar. Servera genast.

Fler Recept

Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Helgrillad kalkon med senap och vitlök

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Kalkonrisotto

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer