Foodservice

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

En härlig variant på pasta med köttfärssås. En vardagsrätt som är enkel och god.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

800 g
kalkonfärs
1 msk
matfett
2 st
bananschalottenlökar
1 burk
krossade tomater
2 st
grovrivna morötter
1 msk
senap
4 portioner
tagliatelle
salt
peppar
Tomatsallad:
6 st
tomater
2 st
vårlökar
olja och vinäger
salt
peppar

Så gör du

1
Bryn färsen i matfett i en stekpanna.
2
Skala, samt finhacka lökarna och låt dem mjukna utan att få färg.
3
Tillsätt de krossade tomaterna, morötterna och senapen. Smaksätt med salt och peppar efter smak. Låt puttra ca 15 minuter.
4
Koka under tiden tagliatelle enligt anvisning på förpackningen.
5
Skär tomaterna i skivor och ringar av vårlökarna. Häll över olja, vinäger, samt kryddor.
6
Servera tagliatelle med färsröran och tomatsallad.

Fler Recept

Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Färskost- och ricottafylld kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Dragon, citron- och vitlökssmör

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer