Restaurang & Storhushåll

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

En härlig variant på pasta med köttfärssås. En vardagsrätt som är enkel och god.

(3st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

800 g
kalkonfärs
1 msk
matfett
2 st
bananschalottenlökar
1 burk
krossade tomater
2 st
grovrivna morötter
1 msk
senap
4 portioner
tagliatelle
salt
peppar
Tomatsallad:
6 st
tomater
2 st
vårlökar
olja och vinäger
salt
peppar

Så gör du

1
Bryn färsen i matfett i en stekpanna.
2
Skala, samt finhacka lökarna och låt dem mjukna utan att få färg.
3
Tillsätt de krossade tomaterna, morötterna och senapen. Smaksätt med salt och peppar efter smak. Låt puttra ca 15 minuter.
4
Koka under tiden tagliatelle enligt anvisning på förpackningen.
5
Skär tomaterna i skivor och ringar av vårlökarna. Häll över olja, vinäger, samt kryddor.
6
Servera tagliatelle med färsröran och tomatsallad.

Fler Recept

Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Mexikansk marinad med öl & cayenne

Läs Mer
Recept

Grillad Wilmaschnitzel med matig tomatsallad & tahinidressing

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer