Foodservice

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

En härlig variant på pasta med köttfärssås. En vardagsrätt som är enkel och god.

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

800 g
kalkonfärs
1 msk
matfett
2 st
bananschalottenlökar
1 burk
krossade tomater
2 st
grovrivna morötter
1 msk
senap
4 portioner
tagliatelle
salt
peppar
Tomatsallad:
6 st
tomater
2 st
vårlökar
olja och vinäger
salt
peppar

Så gör du

1
Bryn färsen i matfett i en stekpanna.
2
Skala, samt finhacka lökarna och låt dem mjukna utan att få färg.
3
Tillsätt de krossade tomaterna, morötterna och senapen. Smaksätt med salt och peppar efter smak. Låt puttra ca 15 minuter.
4
Koka under tiden tagliatelle enligt anvisning på förpackningen.
5
Skär tomaterna i skivor och ringar av vårlökarna. Häll över olja, vinäger, samt kryddor.
6
Servera tagliatelle med färsröran och tomatsallad.

Fler Recept

Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Kalkonrisotto

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Plommonfylld kalkonstek

Läs Mer
Recept

Tagliatelle med plockad kalkon, brysselkål och brödsmul

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med extrarökt kalkonbröst & färska fikon

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer