Foodservice

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Frasigt, syrligt och krämigt. Att steka panerad, tunnskivad kalkonfilé går snabbt och resultatet blir lätt att älska!

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Tunnskivad kalkonfilé
480 g
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
pankoströbröd
2 dl
vetemjöl
1 st
ägg
salt
svartpeppar
Saffransremoulad
3 dl
grekisk yoghurt
1 dl
majonnäs
1,5 dl
picklade grönsaker
1 st
stjälk från blekselleri
1 påse
saffran
1 msk
rosépeppar, krossad
1 st
lime
1 msk
kycklingfond

Så gör du

1
Hacka de picklade grönsakerna och stjälksellerin. Blanda med de övriga ingredienserna till remouladen. Smaka av med limesaft och kycklingfond.
2
Salta och peppra skivorna. Vänd i vetemjöl, sedan uppvispat ägg, avsluta med pankoströbröd. Stek på medelvärme i rikligt med smör, ca 2 minuter per sida.
3
Servera tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad, kokt delikatesspotatis och en god sallad.

Fler Recept

Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Tranbärsmarinerat kalkonbröst med sötpotatismos

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Grillad fänkål med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer