Foodservice

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Frasigt, syrligt och krämigt. Att steka panerad, tunnskivad kalkonfilé går snabbt och resultatet blir lätt att älska!

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Tunnskivad kalkonfilé
480 g
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
pankoströbröd
2 dl
vetemjöl
1 st
ägg
salt
svartpeppar
Saffransremoulad
3 dl
grekisk yoghurt
1 dl
majonnäs
1,5 dl
picklade grönsaker
1 st
stjälk från blekselleri
1 påse
saffran
1 msk
rosépeppar, krossad
1 st
lime
1 msk
kycklingfond

Så gör du

1
Hacka de picklade grönsakerna och stjälksellerin. Blanda med de övriga ingredienserna till remouladen. Smaka av med limesaft och kycklingfond.
2
Salta och peppra skivorna. Vänd i vetemjöl, sedan uppvispat ägg, avsluta med pankoströbröd. Stek på medelvärme i rikligt med smör, ca 2 minuter per sida.
3
Servera tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad, kokt delikatesspotatis och en god sallad.

Fler Recept

Recept

Kalkonlever i Madeirasås

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Irländsk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkonlår

Läs Mer