Foodservice

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Varm grönkålssallad med sötma och sälta i perfekt balans!

(6st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

6 st
skivor kalkonbacon
0,5 st
grönkål- eller savojkålshuvud
1 st
rödlök
1 tsk
flytande honung
1 dl
valnötter
1 dl
torkade tranbär
salt
svartpeppar, mald
smör till stekning

Så gör du

1
Riv kålen i bitar. Strimla rödlöken.
2
Fräs kålen och rödlöken i smör. Tillsätt honung, salta och peppra. Vänd i valnötter och tranbär mot slutet.
3
Strimla och stek kalkonbaconet och låt rinna av på en bit hushållspapper. Blanda sedan ner det i kålen.

Fler Recept

Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Kalkonkalops

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer