Foodservice

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Varm grönkålssallad med sötma och sälta i perfekt balans!

(2st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

6 st
skivor kalkonbacon
0,5 st
grönkål- eller savojkålshuvud
1 st
rödlök
1 tsk
flytande honung
1 dl
valnötter
1 dl
torkade tranbär
salt
svartpeppar, mald
smör till stekning

Så gör du

1
Riv kålen i bitar. Strimla rödlöken.
2
Fräs kålen och rödlöken i smör. Tillsätt honung, salta och peppra. Vänd i valnötter och tranbär mot slutet.
3
Strimla och stek kalkonbaconet och låt rinna av på en bit hushållspapper. Blanda sedan ner det i kålen.

Fler Recept

Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Dragonkalkon

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Porchetta av kalkon med äppelcidersås

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer