Foodservice

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Varm grönkålssallad med sötma och sälta i perfekt balans!

(6st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

6 st
skivor kalkonbacon
0,5 st
grönkål- eller savojkålshuvud
1 st
rödlök
1 tsk
flytande honung
1 dl
valnötter
1 dl
torkade tranbär
salt
svartpeppar, mald
smör till stekning

Så gör du

1
Riv kålen i bitar. Strimla rödlöken.
2
Fräs kålen och rödlöken i smör. Tillsätt honung, salta och peppra. Vänd i valnötter och tranbär mot slutet.
3
Strimla och stek kalkonbaconet och låt rinna av på en bit hushållspapper. Blanda sedan ner det i kålen.

Fler Recept

Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Apelsingriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer