Foodservice

Wilmaschnitzel med ricotta, spenat och granatäpple

Ricotta är en italiensk färskost som gifter sig väldigt bra med vår wilmaschnitzel.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

800 g
wilmaschnitzel
100 g
ricottaost
2 msk
färsk timjan, hackad
1 dl
vitt vin
70 g
färsk spenat
1 st
granatäpple
1 msk
olja
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Värm ugnen till 225°C.
2
Blanda ricotta och timjan i en skål. Krydda med salt och peppar.
3
Fördela blandningen mitt på köttbitarna och vik ihop. Lägg bitarna i en oljad, ugnsfast form, häll över vinet. Sätt in formen i ugnen i ca 15 minuter.
4
Tag ut formen ur ugnen och lägg i spenaten att slakna.
5
Tag ur kärnorna ur granatäpplet och lägg dessa över köttet i formen.
6
TIPS! Wilmaschnitzel smakar gott tillsammans med ris eller nudlar!
7

Fler Recept

Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Kryddig äppel- och rosmarinsalsa

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kokos, lime och ingefära

Läs Mer
Recept

Mischa Billings recept på ”Turkish Turkey”

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer