Foodservice

Wilmaschnitzel med ricotta, spenat och granatäpple

Ricotta är en italiensk färskost som gifter sig väldigt bra med vår wilmaschnitzel.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

800 g
wilmaschnitzel
100 g
ricottaost
2 msk
färsk timjan, hackad
1 dl
vitt vin
70 g
färsk spenat
1 st
granatäpple
1 msk
olja
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Värm ugnen till 225°C.
2
Blanda ricotta och timjan i en skål. Krydda med salt och peppar.
3
Fördela blandningen mitt på köttbitarna och vik ihop. Lägg bitarna i en oljad, ugnsfast form, häll över vinet. Sätt in formen i ugnen i ca 15 minuter.
4
Tag ut formen ur ugnen och lägg i spenaten att slakna.
5
Tag ur kärnorna ur granatäpplet och lägg dessa över köttet i formen.
6
TIPS! Wilmaschnitzel smakar gott tillsammans med ris eller nudlar!
7

Fler Recept

Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer